Shfrytëzo fuqinë e diellit

E fundit në energji të pastër dhe të besueshme

Fuqia për një mënyrë jetese të qëndrueshme - bateria më e mirë diellore e litiumit

Ideja e të jetuarit jashtë rrjetit është tërheqëse për shumë njerëz—do të thotë të jetosh çdo ditë në ajër të pastër dhe një mënyrë jetese më të qëndrueshme—duke sjellë më pak stres në mjedis.Kur jeni të mbështetur te vetja, ankthi i baterisë është gjëja e fundit për të cilën duhet të shqetësoheni.Kjo është arsyeja pse shumë nga ata që kërkojnë një mënyrë jetese jashtë rrjetit zgjedhin bateri litium të besueshme dhe të qëndrueshme për një sistem të ruajtjes së energjisë pa shqetësime.BSLBATT prodhon llojin më të mirë të litiumit të njohur si Litium Iron Fosphate (LFP ose LiFePO4), i cili është i përsosur për ruajtjen e energjisë së rinovueshme.

Victron energy
BSLBATT Solar Battery

Pse bateri litium diellore BSLBATT 48v?

Nga shtëpitë dhe bizneset e vogla te objektet e prodhimit dhe komunitetet e tëra, sistemet tona të ruajtjes së energjisë mund të shkallëzohen për të përmbushur kërkesat tuaja.Bateritë BSLBATT janë 100% të pajtueshme dhe të sigurta me SMA, Victron Energy, Deye, Growatt, Goodwe, Studer, Voltronic, Sermatec, Solis, SOFAR, SolaX, TBB, Sermatec, Sungrow dhe Solaredge Inverter. Ne jemi në gjendje të ofrojmë bateritë dhe invertorët më të mirë të ruajtjes së energjisë për situata specifike.Mënyra, ku dhe kur ne hartojmë zgjidhje bazohet në përvojën e gjerë dhe ka arsyet e përmendura më sipër.

Përfitimet e litiumit për energjinë e rinovueshme

Kur ushqeni shtëpinë ose biznesin tuaj, keni nevojë për energji nga e cila mund të mbështeteni gjatë gjithë orës.Kur përdorni bateritë e litiumit BSLBTATT si pjesë e sistemit tuaj të energjisë diellore, ju e dini se po përfitoni maksimalisht prej saj.Kjo për shkak se bateritë BSLBATT janë energjia më e pastër e fundit, duke ofruar fuqi shumë efikase dhe jetëgjatësie shumë të gjatë nga e cila mund të mbështeteni edhe në mjediset më ekstreme.

karikim më të shpejtë

Bateritë LiFePO4 ngarkohen shumë më shpejt se bateritë tradicionale të mbyllura me acid plumbi, duke ju lejuar të merrni më shpejt energji të besueshme.Bateritë e litiumit rekomandohen të karikohen në 2 orë ose më shumë për të zgjatur jetën e tyre.

vetë-shkarkim minimal

Bateritë LiFePO4 kanë një shkallë të ulët vetëshkarkimi prej rreth 2% në muaj.Ndryshe nga bateritë e mbyllura me acid plumbi (SLA), bateritë e litiumit nuk përballen me humbje të përhershme të kapacitetit për shkak të vetë-shkarkimit.

rrisin fleksibilitetin

Bateria 12V me fosfat litium hekuri mbështet seri dhe paralele.Deri në 4 qeliza në seri ose deri në 4 qeliza paralelisht për sistemet 12V, 24V, 36V dhe 48V.Bateritë litium 24V dhe 48V mbështesin vetëm deri në 32 paralelisht.

Instalim i lehtë

Bateritë e litiumit BSLBATT janë projektuar si zëvendësues për bateritë me acid plumbi.Bateritë tona të litiumit janë me të njëjtën madhësi si bateritë me acid plumbi dhe shumë më të lehta.

Pesha e lehtë

Bateritë e litiumit BSLBATT janë ultra të lehta për shkak të baterive tona të litiumit me densitet të lartë energjie.Ato janë 60% më të lehta se bateritë e mbyllura me acid plumbi.Instalimi dhe lëvizja e baterisë është shumë e thjeshtë.

Smart BMS

Të gjitha bateritë e litiumit BSLBATT kanë sistem inteligjent të menaxhimit të baterive për të parandaluar temperaturën e ulët, temperaturën e lartë, shkarkimin e tepërt, mbingarkimin dhe qarkun e shkurtër

Shkalla e lartë e shkarkimit

Bateritë LiFePO4 mund të shkarkohen deri në 100%, dhe për shumicën e modeleve, mund të shkarkohen edhe me ritme të larta deri në 2C, duke ruajtur kapacitet të lartë energjie.Shihni fletën e të dhënave për specifikime specifike.

kapacitet më të disponueshëm

Bateritë e mbyllura me acid plumbi ofrojnë vetëm 50% të energjisë së përdorshme, ndërsa bateritë e litiumit LiFePO4 sigurojnë deri në 100% energji të përdorshme, që do të thotë se mund ta shkarkosh plotësisht baterinë dhe të marrësh mijëra cikle.

jetë e gjatë e ciklit

Mbi 2500 cikle në 100% thellësi shkarkimi, 3500 cikle në 80% thellësi shkarkimi dhe 5500+ cikle në 50% thellësi shkarkimi.DOD e rekomanduar është 80%.Të gjitha bateritë tona LiFePO4 mbështeten nga garancia më e mirë 10-vjeçare e Kinës.

Tregtarët e vërtetë të baterive BSLBATT.Histori reale.

Prodhuesit e sistemeve të baterive diellore dhe komerciale

BSLBATT është një prodhues profesionist i baterive litium-jon, duke përfshirë shërbime R&D dhe OEM për më shumë se 20 vjet.Produktet tona përputhen me standardet ISO/CE/UL/UN38.3/ROHS/IEC.Kompania merr si mision zhvillimin dhe prodhimin e serisë së avancuar "BSLBATT" (zgjidhja më e mirë e baterisë së litiumit).

Po kërkoni shpërndarës dhe tregtarë të rinj për bateritë diellore litium BSL?